Hoş geldin!

Bize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşabilecek ve özel mesajlaşabileceksiniz.

Şimdi Kaydol!

Stranded Deep Güncel Türkçe Yama

Stranded Deep Güncel Türkçe Yama
image.png

Oyun Adı: Stranded Deep

Sürüm: 1.0.31.0

Rar Şifresi: webmasterlar.org

Oyun türkçe dili tam desteklemediği için bazı türkçe karakterler kullanılmamıştır.

Güncel olmayan kelimeleri yorum olarak belirtebilirsiniz.

Kurulum;

1- C:\Users\xxx\AppData\LocalLow\Beam Team Games\Stranded Deep\Data bölümüne giriş yapın. (xxx yazan yer bilgisayar isminiz)

2- zip içerisindeki TR-Localization.csv dosyasını bu konuma yükleyin.

3- Aynı konumda Options.json dosyasını sağ tık --> birlikte aç --> not defteri ile açıyoruz.

4- "LangPath": bölümüne bu dosyamızın bağlantısını yazıyoruz. (Örnek: https://prnt.sc/b0zjELsqK3Wl)

5- Oyun açık ise kapatıp tekrar giriş yapın ve türkçe olacaktır.

Kurulum Videosu;

TR-Localization.zip

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaten oraya "TR-Localization.csv" dosyasını nereye yüklediysen o yolu yazman gerekiyor. Videodaki gördüğün yol benim kendi bilgisayarımdaki yol
evet o yolu yazdım girince olmuyor oyundan çıkınca klasördeki dosya da siliniyor oyunu gamepassten mic. storedan indirdim 

Xbox game pass için yapmaya çabalıyorum her adımı tamamladım fakat dosyalar salt okunur olduğu için değişiklikleri kaydedemiyorum. Bu sebeple olmuyor. Salt okunur özelliğini kaldırmak içinde 1 saatimi harcadım forumlar videolar vs. denedim başaramadım var mıdır kolay bi yolu arkadaş?

Xbox game pass için yapmaya çabalıyorum her adımı tamamladım fakat dosyalar salt okunur olduğu için değişiklikleri kaydedemiyorum. Bu sebeple olmuyor. Salt okunur özelliğini kaldırmak içinde 1 saatimi harcadım forumlar videolar vs. denedim başaramadım var mıdır kolay bi yolu arkadaş?
Yukarıda da yazdığım gibi Microsoft oyun dosyalarını değiştirmeye izin vermiyor. Steam üzerinde sorunsuz çalışıyor, Xbox için bir çözüm var mı diye bir kontrol edeyim eğer bir çözüm bulursam konuyu güncellerim.

Yukarıda da yazdığım gibi Microsoft oyun dosyalarını değiştirmeye izin vermiyor. Steam üzerinde sorunsuz çalışıyor, Xbox için bir çözüm var mı diye bir kontrol edeyim eğer bir çözüm bulursam konuyu güncellerim.
herhangi bir değişiklik var mı xbox için araştırdım ama aynı klasöre dosyayı atıp oyunu açınca dosya siliniyor ve .json dosyası eski haline dönüyor

Teşekkürler, çalışıyor biraz uğraştım yapmak için. Epic  games de küçük farklılıklar vardı.

Geri